Hoe stel ik een prijs in voor een workshop?

Organiseer je een event met betalende workshops, dan stel je een prijs in per workshop of sessie.

Stel een algemene prijs in voor een workshop

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  2. Voeg een nieuw tijdsblok toe of klik op om een bestaand tijdsblok te wijzigen
  3. Vul een algemene prijs (incl. BTW) en het BTW percentage in
  4. Klik op de button Opslaan

Stel een prijs in per workshop sessie

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  2. Voeg een nieuwe workshop toe of klik op om een bestaande workshop te wijzigen
  3. Vul de gegevens in, maar laat de prijs en BTW percentage leeg
  4. Klik op de button Opslaan
  5. Selecteer de sessie en tijdstip en voeg een prijs (incl. BTW) en het BTW percentage in
  6. Klik op de button Opslaan

Laatste aanpassing

11 december 2021