Hoe kunnen gasten een bestand uploaden?

Introductie

Het kan handig zijn dat gasten tijdens de registratie één of meerdere documenten uploaden. Denk bijvoorbeeld aan een foto of presentatie. Jij hebt inzicht of de documenten zijn geüpload en kan ze downloaden.
In dit help-artikel

Bekijk de video-uitleg

Of volg deze stappen

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Velden
  2. Klik op de button Veld toevoegen
  3. Kies voor het veldtype Upload
  4. Vul de gevraagde gegevens in
  5. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Bestanden die door gasten worden geüpload mogen maximaal 4MB groot zijn. Ook kunnen alleen bestanden met de volgende extensie worden geüpload: .jpeg, .bmp, .jpg, .png, .gif, .doc, .docx en .pdf.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 16 januari 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!