Hoe geef ik de gekozen workshops weer in de bevestigingsmail?

Introductie

Geef de workshops die een deelnemer heeft gekozen tijdens het registreren weer in de automatische bevestigingsmail. Op die manier heeft een gast zijn/haar persoonlijke programma voor het event steeds bij de hand.

In dit help-artikel

  1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Automatische e-mails
  2. Klik op om de bevestigingsmail te activeren of op om een bestaande bevestigingsmail te bewerken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Info en selecteer Overzicht workshop sessies
  4. Klik op de button Opslaan

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 2 november 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!

Ik heb dit help-artikel zorgvuldig geschreven, maar een typefout zit in een klein hoekje. Fijn dat je me hierover informeert!

Ah, na het lezen van dit help-artikel heb je een ander type vraag of opmerking. Ik ben benieuwd waar ik je mee kan helpen.