Hoe geef ik de gekozen workshops weer in de bevestigingsmail?

Geef de workshops die een deelnemer heeft gekozen tijdens het registreren weer in de automatische bevestigingsmail. Op die manier heeft een gast zijn/haar persoonlijke programma voor het event steeds bij de hand.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails
  2. Klik op om de bevestigingsmail te activeren of op om een bestaande bevestigingsmail te bewerken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Info en selecteer Overzicht workshop sessies

Laatste aanpassing

11 december 2021