Hoe zorg ik voor een HTTPS-beveiliging?

Het SSL-certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de browser en server. Persoonsgegevens die een gast invult in het registratieformulier worden daardoor versleuteld en zijn niet te onderscheppen.

Zowel de backend van Halito! als alle event websites zijn standaard beveiligd met een SSL-certificaat.

Goed om te weten!
Controleer altijd goed of de verbinding is beveiligd:
  • In de adresbalk staat een icoontje van een slot voor de domeinnaam
  • De domeinnaam begint met https://

Laatste aanpassing

14 juli 2021