Hoe zorg ik voor een HTTPS-beveiliging?

Het SSL-certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de browser en server. Persoonsgegevens die een gast invult in het registratieformulier worden daardoor versleuteld en zijn niet te onderscheppen.

Zowel de backend van Halito! als alle event websites zijn standaard beveiligd met een SSL-certificaat.

Goed om te weten
Controleer altijd goed of de verbinding is beveiligd:
  • In de adresbalk wordt een voor de domeinnaam getoond
  • De domeinnaam begint met https://

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe zorg ik voor een HTTPS-beveiliging? Ik help graag.