Het HTTPS-protocol (of SSL-certificaat) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de browser en server. Persoonsgegevens die een gast invult in het registratieformulier worden daardoor versleuteld en zijn niet te onderscheppen door kwaadwillenden. Niet alleen de backend van Halito!, maar ook iedere eventsite wordt automatisch op deze manier beveiligd.

Goed om te weten!
Controleer altijd goed of de verbinding is beveiligd:
    • In de adresbalk in de browser staat een icoontje van een slot voor de domeinnaam
    • De domeinnaam begint met https://

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.