Hoe wijzig ik de disclaimer?

Onder ieder formulier wordt een disclaimer weergegeven, met een standaard tekst die voldoet aan de Europese wetgeving. Mogelijk wil je hiervan afwijken en bijvoorbeeld de disclaimer van jouw organisatie gebruiken.

Stel een eigen disclaimer in voor alle eventsites

  1. Klik in je Halito!-account op ‘Berichten’ en vervolgens op het tabblad ‘Disclaimers’
  2. Klik op de button “wijzigen”
  3. Geef (per taal) de tekst van de disclaimer in
  4. Klik op de button ‘Opslaan’

Stel een eigen disclaimer in voor één eventsite

  1. Ga naar Communicatie > Berichten
  2. Selecteer de optie ‘Disclaimer’
  3. Klik op de button ‘Wijzigen’
  4. Geef (per taal) de tekst van de disclaimer in
  5. Klik op de button ‘Opslaan’

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

16 juli 2021