Onder ieder formulier wordt een disclaimer weergegeven, met een standaard tekst die voldoet aan de Europese wetgeving. Mogelijk wil je hiervan afwijken en bijvoorbeeld de disclaimer van jouw organisatie gebruiken.

Stel een eigen disclaimer in voor alle eventsites

Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Klik in je Halito!-account op ‘Instellingen’ en vervolgens op het tabblad ‘Disclaimers’
  2. Selecteer de optie ‘Gebruik een eigen disclaimer’
  3. Geef jouw disclaimer een herkenbare naam
  4. Geef (per taal) de tekst van de disclaimer in
  5. Klik op de button ‘Opslaan’

Stel een eigen disclaimer in voor één eventsite

1. Ga naar Registratieformulier > Toegang
  2. Selecteer de optie ‘Schrijf zelf een disclaimer’
  3. Klik op de button ‘Opslaan’
  4. In de stap ‘Berichten’ pas je onder het tabblad ‘Toegangsboodschappen’ de disclaimer aan
  5. Klik op de button ‘Opslaan’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 december 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.