Hoe voeg ik vanuit Halito! een event toe in de Networkapp?

De integratie tussen Halito! en de Networkapp is een effectieve manier om deelnemers voorafgaand, tijdens en na het event met elkaar laten netwerken.

Activeer de integratie met de Networkapp

1. Ga in je Halito!-account naar Extensies
  2. Activeer de extensie Networkapp door op het  icoon te klikken
  3. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
  4. Open de instellingen
  5. Voeg een community toe:
    • Vul een naam van de community in
    • Vul het Community ID in
    • Vul de API key in
  6. Klik op de button Toevoegen om een template toe te voegen:
    • Vul het ID van het template in
    • Vul een naam van het template in
  7. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
De API key, Community ID en Template ID vind je in jouw Networkapp-account.

Voeg het event toe in de Networkapp

1. Stel de event informatie in
  2. Ga naar Integraties > Networkapp
  3. Selecteer de community en template en klik op de button Event toevoegen
  4. Klik in het popup-venster op de button Bevestigen
Handige tip!
Heb je in jouw Networkapp-account al een event toegevoegd, klik dan op de button Bestaand event koppelen.

Laatste aanpassing

19 augustus 2021