Hoe voeg ik vanuit Halito! een event toe in de Networkapp?

Integreer Halito! met de Networkapp om gasten op een effectieve manier voorafgaand, tijdens en na het event met elkaar laten netwerken.
  1. Activeer de integratie met de Networkapp
  2. Stel de event informatie in
  3. Ga naar Integraties > Networkapp
  4. Selecteer de community en template en klik op de button Event toevoegen
  5. Klik in het popup-venster op de button Bevestigen
Goed om te weten
Klik op de button Bestaand event koppelen als je het event al het toegevoegd in jouw Networkapp-account.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

10 december 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik vanuit Halito! een event toe in de Networkapp? Ik help graag.