Hoe voeg ik een coördinator toe?

Een coördinator kan alle event websites in het Halito!-account beheren en nieuwe event websites toevoegen. Deze gebruiker kan echter geen nieuwe gebruikers toevoegen of accountinstellingen aanpassen.
  1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres en de taal van de gebruiker in
  4. Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie Coördinator
  5. Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
De rechten van een bestaande gebruiker kunnen worden aangepast naar coördinator. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

Laatste aanpassing

10 november 2021