Hoe voeg ik een contributor toe?

Een contributor heeft toegang tot specifieke event websites waaraan hij/zij is toegevoegd. Op die event websites heeft een contributor alle rechten.

Bekijk de video-uitleg

Of volg deze stappen

1. Ga naar de event website > Settings > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres al toegang heef tot Halito!
    • Indien het e-mailadres wel wordt herkend, dan worden de instellingen weergegeven
    • Indien het e-mailadres niet wordt herkend:
      • Vul de taal van de gebruiker in
      • Kies bij Toegang voor Actief of Tijdelijk actief
  4. Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie User
  5. Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
De rechten van een bestaande gebruiker kunnen worden aangepast naar contributor. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

23 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik een contributor toe? Ik help graag.