Hoe verwijder ik een gebruiker?

Introductie

Goed usermanagement draagt bij aan een veilige verwerking van gegevens. Verwijder daarom gebruikers die niet langer geautoriseerd zijn om toegang te krijgen tot het Halito-account of specifieke event website.

In dit help-artikel

Video

Verwijderen uit je Halito!-account

1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker(s) die je wilt verwijderen
  3. Klik op het icoon
  4. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
Handige tip
In plaats van een gebruiker te verwijderen is het ook mogelijk de toegang tijdelijk te deactiveren. Erg makkelijk wanneer een gebruiker vakantie heeft of gedurende langere periode geen toegang tot Halito! nodig heeft.

Verwijderen uit een event website

1. Ga in de event website naar Settings > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker(s) die je wilt verwijderen
  3. Klik op het icoon
  4. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
Goed om te weten
Als je een gebruiker verwijdert uit een event website, blijft deze gebruiker wel actief in het Halito!-account. Heeft de gebruiker toegang tot andere event websites, dan blijft deze toegang behouden.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm morgen. Fijne avond!

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 4 maart 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!