Hoe verdeel ik gebruikers in teams?

Wanneer meerdere landen of afdelingen toegang hebben tot een Halito!-account is het verstandig teams samen te stellen en te koppelen aan specifieke event websites.

Voeg teams toe

1. Ga in jouw Halito!-account naar Instellingen > Teams
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Geef het team een naam en selecteer de co├Ârdinators die tot het team behoren
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Omdat de owner en managers alle event websites standaard kunnen zien, kunnen zij niet worden toegevoegd aan een team.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Laatste aanpassing

11 november 2021

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe verdeel ik gebruikers in teams? Ik help graag.