Hoe voeg ik gasten toe aan een statisch segment?

Introductie

Na het toevoegen van een statisch segment, voeg je hier gasten aan toe. Hierdoor kan je persoonlijk met hen communiceren. Het toevoegen van gasten aan een statisch segment kan op verschillende manieren.

In dit help-artikel

Via de gastenlijst

1. Ga naar Contacten > Registraties
    • Klik op , of
    • Selecteer de gasten die je wilt toevoegen en klik op de button Toevoegen aan een segment
  2. Selecteer het segment waar je de gast(en) aan wilt toevoegen of vul een naam in om een nieuw statisch segment toe te voegen
  3. Klik op de button Toevoegen

Tijdens importeren van een gastenlijst

Kies tijdens de vierde stap van het importeren van een gastenlijst een statisch segment waaraan de gasten die je importeert worden toegevoegd.

Deelnemers van een webinar

1. Ga naar Communicatie > Webinars > Deelnemers
    • Klik op , of
    • Selecteer de gasten die je wilt toevoegen en klik op de button Toevoegen aan een segment
  2. Selecteer het segment waar je de gast(en) aan wilt toevoegen of vul een naam in om een nieuw statisch segment toe te voegen
  3. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Alleen deelnemers aan een webinar die zich vooraf hebben geregistreerd, kunnen worden toegevoegd aan een segment.

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm maandag. Fijn weekend!

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 15 december 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!