Hoe voeg ik gasten toe aan een statisch segment?

Na het toevoegen van een statisch segment, voeg je hier gasten aan toe. Hierdoor kan je persoonlijk met hen communiceren. Het toevoegen van gasten aan een statisch segment kan op verschillende manieren.

Via de gastenlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
    • Klik op , of
    • Selecteer de gasten die je wilt toevoegen en klik op de button Toevoegen aan een segment
  2. Selecteer het segment waar je de gast(en) aan wilt toevoegen of vul een naam in om een nieuw statisch segment toe te voegen
  3. Klik op de button Toevoegen

Tijdens importeren van een gastenlijst

Kies tijdens de vierde stap van het importeren van een gastenlijst een statisch segment waaraan de gasten die je importeert worden toegevoegd.

Deelnemers van een webinar

1. Ga naar Communicatie > Webinars > Deelnemers
    • Klik op , of
    • Selecteer de gasten die je wilt toevoegen en klik op de button Toevoegen aan een segment
  2. Selecteer het segment waar je de gast(en) aan wilt toevoegen of vul een naam in om een nieuw statisch segment toe te voegen
  3. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Alleen deelnemers aan een webinar die zich vooraf hebben geregistreerd, kunnen worden toegevoegd aan een segment.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

28 februari 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe voeg ik gasten toe aan een statisch segment? Ik help graag.