Hoe overschrijf ik een gastenlijst tijdens het importeren?

Het kan voorkomen dat je de bestaande gastenlijst in Halito! wilt aanvullen met extra gegevens. Het is mogelijk de gastenlijst te overschrijven en op die manier extra gegevens toe te voegen aan gasten.

Exporteer de gastenlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Filter de gasten (of gebruik een segment), waarbij je in ieder geval het criterium van de status gebruikt (alleen genodigden of alleen registraties)
  3. Exporteer deze selectie van gastenlijst

Importeer de gastenlijst

• Nadat je de gastenlijst hebt bewerkt ga je naar Gasten > Gastenlijst
  • Klik op de button Toevoegen en kies voor genodigden of registraties
  • Selecteer het bestand op je PC of laptop
  • Selecteer dat genodigden van je verwachten te horen en klik op de button Volgende
  • Koppel het veld Halito! ID aan de (gelijknamige) kolom in de gastenlijst en klik op de button Volgende
  • Selecteer dat je de gegevens wilt overschrijven op basis van het Halito! ID en klik op de button Start import

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

22 februari 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe overschrijf ik een gastenlijst tijdens het importeren? Ik help graag.