Hoe overschrijf ik een gastenlijst tijdens het importeren?

Introductie

Het kan voorkomen dat je de bestaande gastenlijst in Halito! wilt aanvullen met extra gegevens. Het is mogelijk de gastenlijst te overschrijven en op die manier extra gegevens toe te voegen aan gasten.

In dit help-artikel

Exporteer de gastenlijst

1. Ga naar Contacten > Registraties
  2. Filter de gasten (of gebruik een segment), waarbij je in ieder geval het criterium van de status gebruikt (alleen genodigden of alleen registraties)
  3. Exporteer deze selectie van gastenlijst

Importeer de gastenlijst

• Nadat je de gastenlijst hebt bewerkt ga je naar Contacten > Registraties
  • Klik op de button Toevoegen en kies voor genodigden of registraties
  • Selecteer het bestand op je PC of laptop
  • Selecteer dat genodigden van je verwachten te horen en klik op de button Volgende
  • Koppel het veld Halito! ID aan de (gelijknamige) kolom in de gastenlijst en klik op de button Volgende
  • Selecteer dat je de gegevens wilt overschrijven op basis van het Halito! ID en klik op de button Start import

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm straks.

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 15 december 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!