Hoe voeg ik sponsorlogo’s toe aan een event website?

Onderdeel van een sponsordeal is vaak zichtbaarheid op (uitingen van) het event. Voeg sponsorlogo's toe op de event website en link naar de website van iedere sponsor.
  1. Ga naar Communicatie > Look & feel > Afbeeldingen
  2. Klik onder Afbeeldingen in footer website op
  3. Klik in het popup-venster op de button Selecteer bestand
  4. Selecteer het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button Openen
  5. Vul eventueel link in (incl. https://)
  6. Herhaal de stappen 3 tot en met 5 voor ieder logo
  7. Klik op de button Opslaan en sluiten
Goed om te weten
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
  • De afbeelding moet exact 180 pixels breed en 110 pixels hoog zijn
  • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam
Handige tip
Bepaal via Communicatie - Look & Feel - Layout de uitlijning van de sponsorlogo's.

Laatste aanpassing

30 november 2021