Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners, Managers en Coördinatoren. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Het is niet mogelijk een eventsite te verwijderen. Wel kan je een eventsite manueel archiveren op het moment dat het event heeft plaatsgevonden of wanneer het foutief is aangemaakt. Een gearchiveerde eventsite kan nog wel geraadpleegd en gekopieerd worden. Het archiveren van een eventsite doe je als volgt:

1. Ga naar het overzicht van alle actieve eventsites
  2. Klik voor de eventsite die je wilt archiveren op
  3. Bevestig je actie door in het popup-venster te klikken op de button ‘Archiveren’

Handige tip!
Pas de domeinnaam aan voordat je een eventsite archiveert.

Goed om te weten!
Twee weken nadat een eventsite is gearchiveerd worden automatisch alle persoonsgegevens verwijderd. Het gaat om de gastenlijst, logs van e-mailcampagnes en factuurgegevens. Exporteer deze gegevens eventueel.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.