Welke velden zijn verplicht op de factuur?

Het factuurboek en de facturatievelden zorgen ervoor dat een factuur aan alle wettelijke eisen voldoet. Daarom zijn een aantal velden in de stap ‘Factuurgegevens’ verplicht om in te vullen. Aanvullend kan je een aantal andere velden verbergen of instellen om óók verplicht in te vullen. Organiseer je een betalend event voor particulieren verberg je bijvoorbeeld de velden ‘Bedrijf’, ‘BTW’ en ‘P.O.-nummer’. Organiseer je daarentegen een internationaal congres is het verstandig het BTW-nummer verplicht te laten invullen zodat de BTW wordt verlegd.

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Facturatievelden
  2. Selecteer bij de aanpasbare velden of ieder veld zichtbaar, verplicht of onzichtbaar moet zijn
  3. Klik op de button Opslaan

Laatste aanpassing

14 juli 2021