Hoe zie ik welke gasten een promocode hebben gebruikt?

Als je promocodes aanbiedt voor een betalend event, wil je graag weten welke gast een promocode heeft gebruikt. Zo heb je bijvoorbeeld inzicht welke kanalen succesvol waren in de promotie van het event.
  1. Ga naar Contacten > Facturen
  2. Klik op de button Exporteren
  3. Selecteer bij Bepaal het type voor de keuzeoptie Factuurlijnen
  4. Kies eventueel de andere voorkeuren (zoals de periode)
  5. Klik op de button Exporteren
  6. Ga naar Logboek > Exports
  7. Klik op om het bestand te downloaden
  8. In de export vind je in de kolom Omschrijving de naam van de gebruikte promocode

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

17 juni 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe zie ik welke gasten een promocode hebben gebruikt? Ik help graag.