Event professionals hebben in hun werk te maken met uitdagingen die flexibiliteit en creativiteit vereisen. Zij moeten daarom kunnen rekenen op partners die meedenken. We werken dagelijks om de mogelijkheden van Halito! te laten aansluiten bij de wensen van onze gebruikers en hen te verrassen met nieuwe features!

Q3 2022
Online leerplatform

Gepland

Ontdek de mogelijkheden van Halito! met online (video-)trainingen. De inhoud van de trainingen is zowel geschikt voor beginnende gebruikers, als event managers die Halito! al langer gebruiken en hun event communicatie naar een hoger niveau willen tillen.

Q3 2022
Cookiemanager

Gepland

Meet je statistieken op jouw event websites (bijvoorbeeld via Google Analytics), dan wordt automatisch een cookiemanager weergegeven. Hiermee voldoet jouw event website aan de nieuwste Europese cookiewetgeving.

Q3 2022
Integratie Apple wallet & Google Pay

Gepland

Laat gasten hun persoonlijke e-ticket toevoegen aan hun Apple Wallet of Google Pay, zodat ze bij aankomst op jouw live event direct hun QR-code bij de hand hebben.

Q3 2022
Online gastenlijst

Gepland

Publiceer een real-time gastenlijst op de event website zodat potentiële gasten zien met wie zij kunnen netwerken.

9 juni 2022
Groepsinschrijvingen

Beschikbaar

Schrijf in één keer meerdere gasten in voor een event, waarbij de gasten een persoonlijk programma kunnen kiezen en ieder een eigen e-ticket ontvangen.

30 maart 2022
Wachtlijst

Beschikbaar

Laat genodigden zich aanmelden voor de wachtlijst zodra het maximaal aantal geregistreerde gasten is bereikt. Wordt een registratie geannuleerd kan vervolgens iemand van de wachtlijst worden toegevoegd aan de gastenlijst.

17 februari 2022
Inlogpagina persoonlijke registratie

Beschikbaar

Gasten die een persoonlijke uitnodiging ontvangen, zien voortaan direct het registratieformulier. Om duidelijk aan te geven dat een persoonlijke registratie wordt gedaan, wordt een melding weergegeven.

17 februari 2022
Integratie Ingenico

Beschikbaar

Koppel jouw Ingenico-account aan Halito!, zodat betalingen die gasten voldoen op de event website worden verwerkt via Ingenico.

17 februari 2022
Bestanden uploaden

Beschikbaar

Gasten kunnen tijdens het aanmelden bestanden, zoals een foto, presentatie of identiteitsbewijs, uploaden.

17 februari 2022
Nieuw design backend

Beschikbaar

Om de talloze features van Halito! toch gebruiksvriendelijk te houden vernieuwen we de volledige backend. Hierdoor vinden zowel nieuwe als ervaren gebruikers snel hun weg in het opzetten van hun event communicatie.

17 februari 2022
Verbeterd gastenbeheer

Beschikbaar

Door de interface intuïtiever te maken en features toe te voegen, wordt het beheren van gasten verder verbeterd. Als gebruiker kan je hierdoor nog efficiënter jouw event communicatie opzetten en managen.

9 december 2021
Integratie Buckaroo

Beschikbaar

Koppel jouw Buckaroo-account aan Halito!, zodat betalingen die gasten voldoen op de event website worden verwerkt via Buckaroo.

9 december 2021
Integratie WebinarGeek

Beschikbaar

Integreer WebinarGeek met Halito! en laat deelnemers die zich voor jouw online of hybride event registreren makkelijk online deelnemen.

25 november 2021
Toevoegen tijdzone

Beschikbaar

Geef bij de event informatie optioneel de tijdzone weer waarin jouw event plaatsvindt.

10 november 2021
Integratie MultiSafepay

Beschikbaar

Koppel jouw MultiSafepay-account aan Halito!, zodat betalingen die gasten voldoen op de event website worden verwerkt via MultiSafepay.

1 juli 2021
Berichten-module

Beschikbaar

Het was al mogelijk alle standaardteksten op event websites aan te passen. Met de berichten-module geef je jouw persoonlijke berichten één keer in, waarna ze automatisch worden toegepast op al jouw event websites.

6 mei 2021
Integratie Zapier

Beschikbaar

Werk voortaan nog efficiënter door gegevens in Halito! via Zapier automatisch door te sturen naar je andere favoriete tools.

24 maart 2021
Tell-a-friend

Beschikbaar

Maak gebruik van het netwerk van jouw relaties met als doelstelling meer (en nieuwe) gasten te verwelkomen op jouw event, door gasten die zich registreren de mogelijkheid te bieden ook hun netwerk uit te nodigen.

24 maart 2021
Performance-optimalisatie

Beschikbaar

Om de stabiliteit van Halito! met het groeiend aantal gebruikers en (online) events te kunnen garanderen, worden verschillende technische maatregelen genomen.

22 februari 2021
Integratie Google Tag Manager

Beschikbaar

Integreer je Halito!-account met jouw bestaande account op het Google Marketing Platform en meet het succes van je online campagnes met behulp van Google Tag Manager.

22 februari 2021
Social share-buttons

Beschikbaar

Geef bezoekers van de event website de mogelijkheid een pagina te delen via LinkedIn, Twitter, Facebook en WhatsApp en vergroot op die manier je bereik.

25 oktober 2020
SMS-module

Beschikbaar

Stuur gepersonaliseerde sms-campagnes naar gasten, met bijvoorbeeld een inlogcode voor het webinar, last-second wijzigingen of een bedankje na afloop van het event.

19 oktober 2020
Integratie Vimeo

Beschikbaar

Integreer de livestream van jouw online event via Vimeo met het webinar-platform van Halito! en maak gebruik van alle geavanceerde functionaliteiten.

30 september 2020
Integratie Zoom Webinars

Beschikbaar

Integreer de livestream van Zoom Webinars met het webinar-platform van Halito!.

30 september 2020
Webinar-module

Beschikbaar

Publiceer de livestream van jouw online event, meeting of webinar op de event website en geef deelnemers de mogelijkheid hun feedback te geven via chat of Q&A.

Het webinar kan openbaar of besloten zijn en je hebt realtime inzicht in de deelnemers en de shows/no-shows na afloop, zodat je de deelnemers gericht kan opvolgen.

Om aan te sluiten bij de wensen van onze gebruikers kan de roadmap op ieder moment worden aangepast.