Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Verwijder een gebruiker wanneer deze niet langer toegang mag hebben tot het Halito!-account of specifieke eventsite. Goed user-management draagt bij aan een veilige verwerking van persoonsgegevens; gebruikers mogen immers alleen toegang hebben tot persoonsgegevens waarmee zij moeten werken.

Wijzig de toegangsrechten binnen het Halito!-account

1. Ga in het Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Zoek de gebruiker op en klik op het icoon
  3. Klik op de button ‘Wijzigen’ en pas de rechten aan
  4. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Wijzig de toegangsrechten voor één eventsite

1. Ga naar de eventsite en kies voor ‘Gebruikers’
  2. Zoek in het tabblad ‘Contributors’ de gebruiker waarvan je de toegangsrechten wilt aanpassen
  3. Klik op het icoon
  4. Pas de toegangsrechten en/of status aan
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.