Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

Goed usermanagement draagt bij aan een veilige verwerking van gegevens. Pas daarom de rechten van gebruikers aan als zij meer of juist minder mogelijkheden moeten hebben.

In je Halito!-account

1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker waarvan je de rechten wilt wijzigen en klik op het icoon
  3. Wijzig de gebruikersrechten
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten

Op een event website

1. Ga in de event website naar Settings > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker waarvan je de rechten wilt wijzigen en klik op het icoon
  3. Wijzig de gebruikersrechten
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten

Laatste aanpassing

20 juli 2021