Waarvoor kan ik segmenten instellen?

Introductie

Gasten die aan de voorwaarden van segmenten voldoen, kunnen snel worden opgezocht, geëxporteerd of via een campagne worden bereikt. Zo heb je steeds de gewenste gegevens tot je beschikking.

In dit help-artikel

Gasten zoeken in de gastenlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Selecteer in de zoekfunctie het gewenste segment

Gerichte campagnes per doelgroep versturen

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Klik op de button Template maken
  3. Stel de campagne in en klik op de button Volgende stap
  4. Kies het tijdstip van verzending
  5. Kies ervoor de campagne te versturen naar een Groep
  6. Selecteer het gewenste segment en eventueel de status
  7. Klik op de button Verzenden
  8. Bevestig de verzending door in het popup-venster te klikken op de button Verzenden

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 28 februari 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!