Ontvang ik een notificatie van een nieuwe/gewijzigde registratie?

Blijf steeds op de hoogte en ontvang een notificatie via e-mail zodra een relatie zich registreert, een bestaande registratie wordt gewijzigd of geannuleerd.
  1. Ga naar Instellingen > Meldingen
  2. Activeer in welke situaties je een e-mail wilt ontvangen
  3. Klik op de button Opslaan
Handige tip
De notificatie wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je inlogt op Halito!. Wil je een notificatie sturen naar een ander e-mailadres of gedeelde mailbox, stel dan notificaties in voor externe adressen.
  1. Klik op de button Toevoegen
  2. Typ het e-mailadres in waar de notificatie naar verzonden moet worden
  3. Activeer in welke situaties een e-mail verzonden moet worden
  4. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Ontvang je liever een notificatie op Slack? Of wil je een happy dataflow creëren en nieuwe registraties toevoegen aan een Google Sheet, MailChimp of één van je andere favoriete tools? Maak slim gebruik van onze integratie met Zapier.

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

8 maart 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Ontvang ik een notificatie van een nieuwe/gewijzigde registratie? Ik help graag.