Ontvang ik een notificatie van een nieuwe/gewijzigde registratie?

Introductie

Blijf steeds op de hoogte en ontvang een notificatie via e-mail zodra een relatie zich registreert, een bestaande registratie wordt gewijzigd of geannuleerd.

In dit help-artikel

1. Ga naar Instellingen > Meldingen
  2. Activeer in welke situaties je een e-mail wilt ontvangen
  3. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Het is mogelijk de inhoud van de e-mail die je ontvangt aan te passen, zodat je direct alle gegevens ontvangt die belangrijk voor je zijn. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe kan ik de inhoud van een notificatie aanpassen?

Handige tip
De notificatie wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je inlogt op Halito!. Wil je een notificatie sturen naar een ander e-mailadres of gedeelde mailbox, stel dan notificaties in voor externe adressen.
  1. Klik op de button Toevoegen
  2. Typ het e-mailadres in waar de notificatie naar verzonden moet worden
  3. Activeer in welke situaties een e-mail verzonden moet worden
  4. Klik op de button Opslaan
Handige tip
Ontvang je liever een notificatie op Slack? Of wil je een happy dataflow creëren en nieuwe registraties toevoegen aan een Google Sheet, MailChimp of één van je andere favoriete tools? Maak slim gebruik van onze integratie met Zapier.

Creëer een happy dataflow met onze Zapier-integratie

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 16 december 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!