Hoe verwijder ik een gast die onterecht op de weigerlijst staat?

Wanneer een relatie niet aanwezig was op een event waarbij de loterij-module werd gebruikt, wordt deze relatie toegevoegd aan de 'weigerlijst'. Soms is dit echter onterecht en wil je de relatie van deze lijst verwijderen.
  1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Loterij deelnemers
  2. Zoek de betreffende relatie
  3. Klik op om de details van de relatie te openen
  4. Klik in het venster Gegevens deelnemer op de button Verwijder
  5. Vul eventueel de reden in dat de relatie van de weigerlijst wordt verwijderd en klik op de button Bevestigen

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

2 november 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe verwijder ik een gast die onterecht op de weigerlijst staat? Ik help graag.