Hoe download ik bestanden die gasten hebben geüpload?

Download de bestanden die gasten hebben geüpload tijdens de registratie, zodat je ze kan gebruiken voor de organisatie van jouw event.
  1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Zoek de gast waarvan je de geüploade documenten wilt bekijken
  3. Klik op  voor de naam van de gast
  4. Klik op het tabblad Bestanden
  5. Klik achter het bestand dat je wilt downloaden op
Handige tip
Als je alleen wilt controleren of gasten een bestand hebben geüpload, maar het niet direct wilt downloaden, zijn er een aantal opties. Allereerst kan je het uploaden van een bestand verplichten, maar daarnaast wordt in de (export van de) gastenlijst aangegeven of een bestand is geüpload. In de volgende help-artikelen legt Dana uit hoe je dit doet:

Ben je geholpen met deze uitleg?

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Laatste aanpassing

9 februari 2022

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Vind het antwoord op jouw vraag in de help-artikelen

Bekijk instructievideo’s of meld je aan voor een training

Veelgestelde vragen over overeenkomsten en facturen

Doe inspiratie op voor jouw event communicatie

Integreer Halito! met jouw favoriete tools

Bekijk de release notes en product roadmap

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag na het lezen van Hoe download ik bestanden die gasten hebben geüpload? Ik help graag.