Deel je systeeminformatie met ons

In bepaalde situaties kan het helpen als we meer technische informatie hebben over jouw PC of laptop. Met die informatie kunnen we proberen het probleem dat je ondervindt te reproduceren. Het kan namelijk voorkomen dat wij het probleem zelf niet ervaren. Door onze instellingen af te stemmen op die van jou, gebeurt dat mogelijk wel. Dat is belangrijk om inzicht te krijgen in de oorzaak van het probleem om het vervolgens natuurlijk op te lossen.

Stap 2: Klik op de groene button copy. Hiermee kopieer je de URL die je in de volgende stap nodig hebt.

Stap 3: Plak de URL die je zojuist hebt gekopieerd in antwoord op de e-mail die wij stuurden en verstuur 'm.

Bedankt! We gaan aan de slag en houden je natuurlijk op de hoogte.

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm maandag. Fijn weekend!