De cache van mijn browser legen

Het kan voorkomen dat een wijziging op je event website niet direct zichtbaar is. Vaak heeft dit te maken met het zogenaamde cache-geheugen. De website wordt dan opgeslagen op jouw PC of laptop zodat ‘ie bij je volgende bezoek sneller kan worden geopend.

Laten we eerst dit proberen

Druk op je toetsenbord tegelijk op Ctrl + F5 (of Command + R bij een Mac). De webpagina wordt opnieuw geladen en de wijziging is nu mogelijk wel zichtbaar.

Lukt dit niet, selecteer de browser die je gebruikt en volg de stappen om je cache-geheugen te legen.

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm maandag. Fijn weekend!