Release 22.5.0

The one with the new design

In jouw werk heb je te maken met uitdagingen die flexibiliteit en creativiteit vereisen. Daarom moet je kunnen rekenen op vrienden die meedenken. Vandaag verrassen we je met nieuwe features in Halito!.

Nieuw design voor de backend van Halito!

We presenteren een volledig nieuw design voor de backend van Halito!. De opmaak en termen zijn nu consistent doorheen het hele platform en legt tegelijk een basis voor de opmaak van features die we nog gaan ontwikkelen.

Integratie Webinargeek

In de automatische bevestigingsmail wordt een persoonlijke kijklink naar NEP/Webinargeek toegevoegd voor jouw online event. Zo weet je precies welke gasten daadwerkelijk hebben deelgenomen.

Beheer je gastenlijst gemakkelijk met segmenten

Maak je communicatie persoonlijker dan ooit tevoren! Creëer krachtige dynamische segmenten op basis van de status van een gast, eerder ontvangen campagnes, deelname aan webinars, on-site registratie en alle andere beschikbare data.

Wachtlijst

Zodra het totale limiet is bereikt kunnen genodigden zich registreren voor de wachtlijst. Komt er een plaats vrij, dan stuur je eenvoudig een uitnodiging naar de geïnteresseerden zodat zij zich kunnen registreren voor jouw event.

Groepsregistraties

Organiseer je een congres waarbij de secretaresse meerdere collega’s registreert of bijvoorbeeld een familiedag voor het hele gezin, dan maak je gebruik van een groepsregistratie.

Laat gasten bestanden uploaden

Geef gasten de mogelijkheid tijdens het registreren één of meerdere bestanden te uploaden. Vraag sprekers om hun presentatie te uploaden, gasten om een foto of ingevuld document, … De mogelijkheden zijn eindeloos!

En we zijn nog niet klaar...

Inlogpagina bij een persoonlijke uitnodiging

Gasten die een persoonlijke uitnodiging ontvangen komen voortaan direct terecht op het registratieformulier. Zij hoeven dus niet langer in te loggen.

Integratie Ingenico

Maak voor jouw betalende event gebruik van de Payment Service Provider Ingenico en laat gasten direct na hun registratie online betalen - bijvoorbeeld via PayPal, Apple Pay, Google Pay of creditcard.

Importeren gastenlijst

Het importeren van gasten kan voortaan eenvoudig op de pagina 'Gastenlijst'. Klik op de button 'toevoegen' en kies of je een gast manueel wilt toevoegen of een gastenlijst wilt importeren.

Verbeterde performance

Je moet kunnen vertrouwen op een betrouwbaar platform. We hebben optimalisaties doorgevoerd zodat jij zorgeloos kan blijven werken aan jouw event communicatie.

Verbeterde live scanning-module

Voortaan heb je meer inzicht in de live-scanning van jouw event door uitgebreidere en nieuwe statistieken. Bovendien is het gebruikersgemak voor de host(ess) vergroot, zodat de aandacht écht naar jouw gast uitgaat.

Uitbreiding API

Onze public API is uitgebreid zodat de live-scanning ook via een ander platform kan gebeuren.