Integreer Halito! met Zoom

Integreer Zoom en laat relaties deelnemen aan jouw online of hybride event op de event website. Door de verschillende features van Halito! in te zetten ben je in staat complexe online of hybride events te organiseren, zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke ervaring.

Voordelen van deze integratie

• Relaties nemen deel aan het online event op een webpagina die in lijn is met de huisstijl van jouw organisatie of event, zonder een applicatie of plugin te moeten downloaden of installeren
  • De interactieve features van Zoom zijn beschikbaar in de integratie: deel je scherm, presenteer samen met een co-host, laat deelnemers chatten en vragen stellen via Q&A
  • Scherm het online event af zodat alleen gasten die zich hebben aangemeld kunnen deelnemen
  • Je heb real-time inzicht in welke relaties deelnemen, de totale tijd dat iedere relatie heeft deelgenomen en kan op die manier gerichte opvolgcommunicatie versturen