Vimeo

Door de integratie met Vimeo kan je professionele online of hybride events die in een studio worden opgenomen integreren op jouw event website.

Voordelen van deze integratie

• Vimeo wordt veelal gebruikt als streamingsplatform door AV-partijen. De integratie met Vimeo is daarom zeer geschikt voor professionele online of hybride events in een webinarstudio.
  • Relaties nemen deel aan het online event op een webpagina die in lijn is met de huisstijl van jouw organisatie of event, zonder een applicatie of plugin te moeten downloaden of installeren
  • Scherm het online event af zodat alleen gasten die zich hebben aangemeld kunnen deelnemen
  • Je heb real-time inzicht in welke relaties deelnemen, de totale tijd dat iedere relatie heeft deelgenomen en kan op die manier gerichte opvolgcommunicatie versturen

Meer informatie

• Thema: online events
  • Video training
  • Help-artikelen

Vereisten

• Halito!-formule Ristretto of Macchiato
  • Vimeo-account