Halito!

Neem met de event software van Halito! controle over jouw
event registratie

De event registratie software van Halito! biedt alle tools die je nodig hebt om op één plek registraties en bezoekers voor elk offline, online en hybride event succesvol te beheren, van begin tot eind.

5/5
Halito! screenshot

Zo eenvoudig werkt het

Halito! is inzetbaar voor live, hybride en online events, maar ook voor gratis en betalende events.

Informeer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Nodig uit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Registreer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Verwelkom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Bedank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Deze organisaties gebruiken de
event registratie software van Halito!

Event software features

Event websites

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Event uitnodiging

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Bezoekersregistratie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Online en hybride events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Workshops

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Betalende events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Toegangscontrole op locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Event evaluatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Integratie met event tools

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Event apps

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

User Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Rapporten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees meer

Halito! Factory

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Berichten-module

Richt jouw event communicatie voortaan nog efficiënter in via de berichten-module. Stel diverse berichten in in jouw Halito!-account, waarna deze automatisch worden toegepast op jouw actieve event websites.

Integratie met Zapier

We merken dat onze gebruikers graag efficiënt te werk gaan en naast Halito! gebruik maken van verschillende applicaties bij de organisatie van events. Daarom hebben we een integratie voorzien met Zapier.

Online events

In deze training nemen we je mee in Halito! en leggen we stap-voor-stap uit hoe je een online event aanmaakt op jouw event website, inclusief integratie met externe webinar-tools.

Een event website: onmisbaar voor jouw event

Een geslaagd event organiseren? Wij helpen je graag een handje. Met onze event software wordt event management een fluitje van een cent. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot event op de planning hebt staan. Halito! is dé tool voor eventmanagers.

Maak kennis met Halito!

Halito! werd in 2010 opgericht en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen van de beste software voor de event industrie. Ons sales en marketing team, development team en customer success team staan voor je klaar en helpen je het optimale uit jouw event te halen. Wat voor soort evenement je ook wil organiseren.

Waarom? Met onze evenementen software til je de communicatie rondom jouw evenement naar een hoger niveau. Onder andere door uniformiteit te creëren, waardoor het voor deelnemers duidelijker wordt wat voor event je organiseert én wat ze moeten doen om hier aanwezig te zijn. Daarnaast biedt onze event planning software gemak voor eventmanagers. Met ons virtual event platform maak je je werk een stuk gemakkelijker. Zo houd je tijd over voor andere zaken, heb je minder stress en heb je meer plezier in je werk.

Halito! kan ook gekoppeld worden aan een CRM- en/of boekhoudpakket. Hierdoor kun je bepaalde processen rondom jouw event automatiseren. Of je nu een live event, een hybrid event of een virtual meeting organiseert. Wij helpen je graag om hier het maximale uit te halen.

Waarom? Met onze evenementen software til je de communicatie rondom jouw evenement naar een hoger niveau. Onder andere door uniformiteit te creëren, waardoor het voor deelnemers duidelijker wordt wat voor event je organiseert én wat ze moeten doen om hier aanwezig te zijn. Daarnaast biedt onze event planning software gemak voor eventmanagers. Met ons virtual event platform maak je je werk een stuk gemakkelijker. Zo houd je tijd over voor andere zaken, heb je minder stress en heb je meer plezier in je werk.

Halito! kan ook gekoppeld worden aan een CRM- en/of boekhoudpakket. Hierdoor kun je bepaalde processen rondom jouw event automatiseren. Of je nu een live event, een hybrid event of een virtual meeting organiseert. Wij helpen je graag om hier het maximale uit te halen.

Een event website: onmisbaar voor jouw event

Een geslaagd event organiseren? Wij helpen je graag een handje. Met onze event software wordt event management een fluitje van een cent. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot event op de planning hebt staan. Halito! is dé tool voor eventmanagers.

Maak kennis met Halito!

Halito! werd in 2010 opgericht en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen van de beste software voor de event industrie. Ons sales en marketing team, development team en customer success team staan voor je klaar en helpen je het optimale uit jouw event te halen. Wat voor soort evenement je ook wil organiseren.

Professionele en veelzijdige event software

Communicatie is key! Alleen met communicatie op niveau kun je een geslaagd event organiseren. Onze software helpt eventbureaus en eventmanagers met de communicatie voor, tijdens en na het event. Met onze software voor evenementen kun je deelnemers informeren over een event, deelnemers uitnodigen, deelnemers registreren én deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid. En dit allemaal op één centraal platform.

Ons doel? Samen met jou een event op niveau neerzetten. En door jou te ontzorgen, heb je minder stress en meer plezier tijdens het doen van je werk.

De toegevoegde waarde van Halito!

Gebruik je nu geen evenementen software en zet je toch professionele events neer? Goed bezig! Toch zijn wij van mening dat onze online event software ook voor jou van toegevoegde waarde is.

Waarom? Met onze evenementen software til je de communicatie rondom jouw evenement naar een hoger niveau. Onder andere door uniformiteit te creëren, waardoor het voor deelnemers duidelijker wordt wat voor event je organiseert én wat ze moeten doen om hier aanwezig te zijn. Daarnaast biedt onze event planning software gemak voor eventmanagers. Met ons virtual event platform maak je je werk een stuk gemakkelijker. Zo houd je tijd over voor andere zaken, heb je minder stress en heb je meer plezier in je werk.

Halito! kan ook gekoppeld worden aan een CRM- en/of boekhoudpakket. Hierdoor kun je bepaalde processen rondom jouw event automatiseren. Of je nu een live event, een hybrid event of een virtual meeting organiseert. Wij helpen je graag om hier het maximale uit te halen.

Features

Over Halito!