Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een workshop?

Organiseer je een event met één of meerdere workshops dan wordt op het registratieformulier een overzicht weergegeven van alle workshops. Maak deze weergave visueel door voor iedere workshop een afbeelding toe te voegen.

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  2. Klik onder Workshops op de button Toevoegen om een nieuwe workshop toe te voegen of op om een bestaande workshop te bewerken
  3. Klik bij Afbeelding op de button Selecteren
  4. Vul een naam in voor de map en klik op de button Opslaan
  5. Sleep de gewenste afbeelding(en) vanaf jouw PC of laptop naar het popup-venster
  6. Selecteer de afbeelding die je wilt instellen en klik op de button Selecteren
  7. Klik op de button Opslaan

Laatste aanpassing

14 juli 2021