Organiseer je een event met één of meerdere workshops dan wordt op het registratieformulier een overzicht weergegeven van alle workshops. Maak deze weergave visueel door voor iedere workshop een afbeelding toe te voegen.

1. Ga naar Registratieformulier > Workshops en klik op de button ‘Toevoegen’ om een nieuw webinar toe te voegen of op om een bestaande workshop te bewerken
  2. Klik bij ‘Afbeelding’ op de button ‘Selecteren’
  3. Geef rechtsboven de naam in voor een map en klik op de button ‘Opslaan’
  4. Sleep de afbeelding(en) (180×110 pixels) vanaf jouw PC of laptop naar het popup-venster
  5. Selecteer de afbeelding die je wenst in te stellen en klik op de button ‘Selecteren’
  6. Klik op de button ‘Opslaan’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 23 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.