Hoe stel ik workshops in?

Introductie

Laat deelnemers op een gebruiksvriendelijke wijze een persoonlijk programma samenstellen. Stel per workshop eventueel een maximum aantal deelnemers en kostprijs in.

In dit help-artikel

Voordat je begint

Activeer de workshop-module

Voeg tijdsblokken toe

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Workshops
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Configureer alle gegevens en instellingen:
    • Vul een interne naam in
    • Selecteer of dit tijdsblok verplicht is
    • Vul een naam in zoals dit tijdsblok wordt getoond op de event website
    • Stel de datum in
    • Voeg één of meerdere tijdsloten toe
  4. Klik op de button Opslaan

Voeg workshops toe

1. Ga naar Registratie > Registratieformulier > Workshops
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Configureer alle gegevens en instellingen:
    • Vul de interne naam van de workshop in
    • Upload een afbeelding
    • Vul de naam van de workshop in zoals het wordt getoond op de event website
    • Vul een omschrijving in
    • Indien je een betalend event organiseert, vul dan ook een kostprijs (incl. BTW) en BTW-percentage in
  4. Klik op de button Opslaan
  5. Selecteer in het dropdown-menu de sessie
  6. Selecteer vervolgens één of meerdere tijdsloten
  7. Voeg aanvullende informatie toe voor deze sessie
  8. Stel eventueel per sessie een limiet, kostprijs (incl. BTW) en BTW-percentage in
  9. Klik op de button Toevoegen om extra tijdssloten te koppelen aan de workshop
  10. Klik op de button Opslaan

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 16 november 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!