Tijdsblokken

1. Ga naar Uitnodigen > Registratieformulier
  2. Vink de optie “Workshops” aan bij “instellingen”
  3. Klik op de button “Aan de slag”
  4. In de registratiewizard verschijnt er een tab “Workshops”
  5. Klik op de button “Toevoegen” om tijdsblokken aan te maken
  6. Stel een naam in.
  7. Geef aan of dit tijdsblok verplicht is of niet
  8. Geef een tekst in voor op de event website
  9. Stelook de datum in
  10. Voeg tijdslots toe
  11. Klik op de button “Opslaan”
  12. Via kan je een tijdsblok wijzigen
  13. Via krijg je een overzicht van de bezettingsgraad van de verschillende tijdsblokken
  14. Via kan je een tijdsblok wissen

Workshops

1. Klik op de button “Toevoegen” om workshops aan te maken
  2. Stel ook hier de interne naam en de tekst op de event website in.
  3. Voeg eventueel een afbeelding toe door op de button “Selecteren” te klikken
  4. Indien gewenst kan er ook een omschrijving worden toegevoegd
  5. Voeg desgevallend een kostprijs in en het BTW percentage.
  6. Klik vervolgens op “Opslaan”
  7. Via de button kan je de verschillende tijdsblokken koppelen aan je workshop.
  8. Voeg eventueel aanvullende info toe per sessie
  9. Optioneel kan er per sessie ook een limiet, kostprijs en BTW worden ingesteld
  10. Klik op “Toevoegen” om extra tijdsblokken te koppelen aan je workshop
  11. Om af te sluiten klik op de button “Opslaan”
  12. Via kan je workshops wijzigen
  13. Via krijg je een overzicht van de verschillende tijdsblokken die gekoppeld werden aan deze workshop
  14. Via kan je een workshop wissen

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 13 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.