Hoe stel ik een prijs in voor een workshop?

Organiseer je een betalende workshop? Volg onderstaande stappen om een prijs te koppelen aan een workshop.

Activeer de workshop-module

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen
  2. Selecteer de optie Workshops
  3. Klik op de button Aan de slag

Stel een algemene prijs in voor een workshop

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  2. Klik onder Workshops op de button Toevoegen of op om een bestaande workshop te wijzigen
  3. Vul een algemene prijs (incl. BTW) en het BTW percentage in
  4. Klik op de button Opslaan

Stel een prijs in per workshop sessie

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  2. Klik onder Workshops op de button Toevoegen of op om een bestaande workshop te wijzigen
  3. Vul de gegevens in, maar laat de prijs en BTW percentage leeg
  4. Klik op de button Opslaan
  5. Selecteer de sessie en tijdstip en voeg een prijs (incl. BTW) en het BTW percentage in
  6. Klik op de button Opslaan

Laatste aanpassing

14 juli 2021