Hoe stel ik een limiet in voor workshops?

Organiseer je een workshop die een maximale capaciteit heeft? Stel dan een limiet in op het aantal gasten dat zich kan aanmelden.

Activeer de workshop-module

  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen
  2. Selecteer de optie Workshops
  3. Klik op de button Aan de slag

Stel een limiet in voor ieder tijdstip

  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops
  2. Klik onder Workshops op de button Toevoegen of op  om een bestaande workshop te wijzigen
  3. Voeg je een workshop toe, vul dan de gegevens in en klik op de button Opslaan
  4. Vul per tijdstip een limiet in
  5. Klik op de button Opslaan

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

14 juli 2021