Hoe geef ik de gekozen workshops weer in de bevestigingsmail?

Geef de workshops die gasten hebben gekozen tijdens het registreren weer in de automatische bevestigingsmail. Op die manier heeft een gast zijn/haar persoonlijke programma voor het event bij de hand.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails
  2. Klik opvoor Bevestiging om deze te activeren of bewerk een bestaande bevestigingsmail door op te klikken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Info en selecteer Overzicht workshop sessies

Laatste aanpassing

23 juli 2021