Hoe stel ik een limiet in voor workshops?

Organiseer je een workshop die een maximale capaciteit heeft? Stel dan een limiet in op het aantal gasten dat zich kan aanmelden. Activeer de workshop-module Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen Selecteer de optie Workshops Klik op de button Aan de slag Stel een limiet in voor ieder tijdstip Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops Klik onder Workshops op de button Toevoegen of op  om een bestaande workshop te […]

Hoe stel ik workshops in?

Activeer de workshop-module Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen Selecteer de optie Workshops Klik op de button Aan de slag Voeg tijdsblokken toe Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops Klik op de button Toevoegen Configureer alle gegevens en instellingen: Vul een interne naam in Selecteer of dit tijdsblok verplicht is Vul een naam in zoals […]

Hoe stel ik een prijs in voor een workshop?

Organiseer je een betalende workshop? Volg onderstaande stappen om een prijs te koppelen aan een workshop. Activeer de workshop-module Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen Selecteer de optie Workshops Klik op de button Aan de slag Stel een algemene prijs in voor een workshop Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops Klik onder Workshops […]

Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een workshop?

Organiseer je een event met één of meerdere workshops dan wordt op het registratieformulier een overzicht weergegeven van alle workshops. Maak deze weergave visueel door voor iedere workshop een afbeelding toe te voegen. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Workshops Klik onder Workshops op de button Toevoegen om een nieuwe workshop toe te voegen of op om een […]

Hoe geef ik mijn workshop keuze weer in een bevestigingsmail?

Wil je de workshop keuze van jouw gast weergeven in een bevestigingsmail, ga dan als volgt te werk: Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische mails Klik opvoor Persoonlijke uitnodigingsmail om deze e-mail te activeren of op om de bestaande uitnodigingsmail te bewerken Ga in de editor naar Personaliseer > Info en kies voor Overzicht workshop sessies Klik […]