Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met geavanceerd user-management, neem dan contact op via support@halito.com.

Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Worden e-tickets gescand bij het event? Geef de verantwoordelijke collega of externe partner toegang tot de scan-module in Halito!.

1. Ga naar de eventsite en kies voor ‘Gebruikers’
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres bekend is in het Halito!-account
    • Indien het e-mailadres wordt herkend worden de huidige instellingen weergegeven
    • Indien het e-mailadres niet wordt herkend:
      • Vul de taal van de gebruiker in
      • Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Tijdelijk actief’ of ‘Actief’
  4. Bij ‘Gebruikersrechten’ kies je voor ‘Onsite manager’
  5. Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Actief’
  6. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Ook kunnen de rechten van een bestaande gebruiker worden gewijzigd naar on-site manager.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.