Hoe voeg ik een on-site manager toe?

Worden e-tickets gescand bij het event? Geef de verantwoordelijke collega of externe partner toegang tot de scan-module in Halito!.

1. Ga naar ‘Settings’ en kies voor ‘Gebruikers’
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres bekend is in het Halito!-account
    • Indien het e-mailadres wordt herkend worden de huidige instellingen weergegeven
    • Indien het e-mailadres niet wordt herkend:
      • Vul de taal van de gebruiker in
      • Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Tijdelijk actief’ of ‘Actief’
  4. Bij ‘Gebruikersrechten’ kies je voor ‘Onsite manager’
  5. Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Actief’
  6. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’
Handige tip!
Ook kunnen de rechten van een bestaande gebruiker worden gewijzigd naar on-site manager.

Laatste aanpassing

16 juli 2021