Hoe voeg ik een host(ess) toe?

Worden e-tickets gescand bij het event? Voeg voor iedere host(ess) een persoonlijk account toe om de aanwezigheid van deelnemers te registreren.
  1. Ga naar de event website > Settings > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres al toegang heef tot Halito!
    • Indien het e-mailadres wel wordt herkend, dan worden de instellingen weergegeven
    • Indien het e-mailadres niet wordt herkend:
      • Vul de taal van de gebruiker in
      • Kies bij Toegang voor Actief of Tijdelijk actief
  4. Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie Onsite host
  5. Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
De toegangsrechten van een bestaande gebruiker kunnen worden aangepast naar onsite host.

Laatste aanpassing

9 augustus 2021