Hoe voeg ik een host(ess) toe?

Worden e-tickets gescand bij het event? Geef iedere host(ess) persoonlijk toegang tot de scan-module.

1. Ga naar Settings > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres bekend is in het Halito!-account
    • Indien het e-mailadres wel wordt herkend worden de huidige instellingen weergegeven
    • Indien het e-mailadres niet wordt herkend:
      • Vul de taal van de gebruiker in
      • Kies bij Toegang voor Tijdelijk actief of Actief
  4. Kies bij Gebruikersrechten voor Onsite host
  5. Kies bij Toegang voor Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Ook kunnen de rechten van een bestaande gebruiker worden gewijzigd naar on-site manager.

Laatste aanpassing

14 juli 2021