Hoe voeg ik een coördinator toe?

Introductie

Een coördinator kan alle event websites in het Halito!-account beheren en nieuwe event websites toevoegen. Deze gebruiker kan echter geen nieuwe gebruikers toevoegen of accountinstellingen aanpassen.

In dit help-artikel

Video

Uitleg

1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres en de taal van de gebruiker in
  4. Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie Coördinator
  5. Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
De rechten van een bestaande gebruiker kunnen worden aangepast naar coördinator. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 4 maart 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!