Hoe voeg ik een Coördinator toe?

Een coördinator kan alle event websites in het Halito!-account beheren en nieuwe event websites toevoegen. Deze gebruiker kan echter geen nieuwe gebruikers toevoegen of accountinstellingen aanpassen.
  1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul het e-mailadres en de taal van de gebruiker in
  4. Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie Coördinator
  5. Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief
  6. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
De toegangsrechten van een bestaande gebruiker kunnen worden aangepast naar coördinator.

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je vragen goed worden beantwoord. Neem dus gerust contact met ons op.

Halito! formules

Espresso
Lungo
Macchiato
Ristretto

Laatste aanpassing

3 augustus 2021