Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Verwijder een gebruiker wanneer hij niet langer geautoriseerd is om toegang te krijgen tot het Halito-account! Of op een specifieke evenementensite. Goed gebruikersbeheer draagt bij aan de veilige verwerking van persoonsgegevens; gebruikers mogen immers alleen toegang hebben tot de persoonsgegevens waarmee ze moeten werken.

Gebruiker verwijderen op accountniveau

1. Klik in uw Halito! -Account op "Instellingen" en vervolgens op het tabblad "Gebruikers"
  2. Zoek de gebruiker die je wilt verwijderen
  3. Klik op het icoon
  4. Bevestig uw actie door op de knop "Ja" in het pop-upvenster te klikken

Handige tip!
In plaats van een gebruiker te verwijderen is het ook mogelijk de toegang tijdelijk te deactiveren. Erg makkelijk wanneer een gebruiker vakantie heeft of gedurende langere periode geen toegang tot Halito! nodig heeft.

Verwijder een gebruiker van de evenementensite

1. Ga naar de evenementensite en kies "Gebruikers"
  2. Zoek op het tabblad "Bijdragers" de gebruiker die u wilt verwijderen
  3. Klik op het pictogram-ERR: REF-NOT-FOUND-
  4. Bevestig uw actie door op de knop "Ja" in het pop-upvenster te klikken

Wanneer u een gebruiker op evenementensite-niveau verwijdert, blijft de gebruiker op accountniveau actief. Als de gebruiker toegang heeft tot andere evenementensites, blijft deze toegang behouden.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.