Hoe verwijder ik een gebruiker?

Goed usermanagement draagt bij aan een veilige verwerking van gegevens. Verwijder daarom gebruikers die niet langer geautoriseerd zijn om toegang te krijgen tot het Halito-account of specifieke event website.

Verwijderen uit je Halito!-account

1. Ga in je Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker(s) die je wilt verwijderen
  3. Klik op het icoon
  4. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
Handige tip!
In plaats van een gebruiker te verwijderen is het ook mogelijk de toegang tijdelijk te deactiveren. Erg makkelijk wanneer een gebruiker vakantie heeft of gedurende langere periode geen toegang tot Halito! nodig heeft.

Verwijderen uit een event website

1. Ga in de event website naar Settings > Gebruikers
  2. Zoek in het tabblad Gebruikers de gebruiker(s) die je wilt verwijderen
  3. Klik op het icoon
  4. Bevestig deze actie door in het popup-venster te klikken op de button Ja
Goed om te weten!
Als je een gebruiker verwijdert uit een event website, blijft deze gebruiker wel actief in het Halito!-account. Heeft de gebruiker toegang tot andere event websites, dan blijft deze toegang behouden.

Laatste aanpassing

20 juli 2021