Hoe verdeel ik gebruikers in teams?

Collega’s mogen niet altijd toegang hebben tot alle eventsites binnen het Halito!-account. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer meerdere landen, afdelingen toegang hebben tot het account. Stel teams samen en koppel die aan specifieke eventsites.

Goed om te weten!
Alleen Coördinators kunnen worden toegevoegd aan Teams. Owners en Managers hebben automatisch toegang tot alle eventsites. Contributors verkrijgen toegang op eventsite-niveau.

Goed om te weten!
Als er reeds Coördinators werken aan verschillende eventsites, zorg er dan voor dat je overzicht hebt welke Coördinators in welke teams horen en welke eventsites aan ieder team gekoppeld moeten worden. Hiermee voorkom je dat gebruikers geen toegang meer hebben tot eventsites waartoe zij wel toegang nodig hebben.

Het instellen van teams

1. Ga in jouw Halito!-account naar ‘Instellingen’
  2. Ga naar het tabblad ‘Teams’
  3. Klik op de button ‘Toevoegen’
  4. Geef het team een naam en selecteer de Coördinators die tot het team behoren
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Het koppelen van teams aan eventsites

Bij het toevoegen van een nieuwe eventsite selecteer je welk(e) team(s) toegang krijgen tot de eventsite. Wordt de eventsite aangemaakt door een Coördinator, dan kunnen alleen teams worden geselecteerd waar de Coördinator zelf deel van uitmaakt.

Goed om te weten!
Als een eventsite wordt gedupliceerd blijven de instellingen van de oorspronkelijke eventsite van toepassing.

Goed om te weten!
Wordt tijdens het toevoegen van de eventsite geen team geselecteerd, dan is de eventsite alleen zichtbaar voor Owners en Managers.

Laatste aanpassing

16 juli 2021