Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met geavanceerd user-management, neem dan contact op via support@halito.com.

Collega’s mogen niet altijd toegang hebben tot alle eventsites binnen het Halito!-account. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer meerdere landen, afdelingen toegang hebben tot het account. Stel teams samen en koppel die aan specifieke eventsites.

Goed om te weten!
Alleen Coördinators kunnen worden toegevoegd aan Teams. Owners en Managers hebben automatisch toegang tot alle eventsites. Contributors verkrijgen toegang op eventsite-niveau.

Goed om te weten!
Als er reeds Coördinators werken aan verschillende eventsites, zorg er dan voor dat je overzicht hebt welke Coördinators in welke teams horen en welke eventsites aan ieder team gekoppeld moeten worden. Hiermee voorkom je dat gebruikers geen toegang meer hebben tot eventsites waartoe zij wel toegang nodig hebben.

Het instellen van teams

Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Ga in jouw Halito!-account naar ‘Instellingen’
  2. Ga naar het tabblad ‘Teams’
  3. Klik op de button ‘Toevoegen’
  4. Geef het team een naam en selecteer de Coördinators die tot het team behoren
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Het koppelen van teams aan eventsites

Bij het toevoegen van een nieuwe eventsite selecteer je welk(e) team(s) toegang krijgen tot de eventsite. Wordt de eventsite aangemaakt door een Coördinator, dan kunnen alleen teams worden geselecteerd waar de Coördinator zelf deel van uitmaakt.

Goed om te weten!
Als een eventsite wordt gedupliceerd blijven de instellingen van de oorspronkelijke eventsite van toepassing.

Goed om te weten!
Wordt tijdens het toevoegen van de eventsite geen team geselecteerd, dan is de eventsite alleen zichtbaar voor Owners en Managers.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.