Hoe verdeel ik gebruikers in teams?

Bijvoorbeeld wanneer meerdere landen of afdelingen toegang hebben tot het Halito!-account is het verstandig teams samen te stellen en te koppelen aan specifieke event websites.

Voeg teams toe

1. Ga in jouw Halito!-account naar Instellingen > Teams
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Geef het team een naam en selecteer de coördinators die tot het team behoren
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten

Koppel teams aan event websites

Bij het toevoegen van een nieuwe event website selecteer je welk(e) team(s) toegang hebben tot de event website. Wordt de event website aangemaakt door een coördinator, dan kunnen alleen teams worden geselecteerd waar de coördinator zelf deel van uitmaakt.

Goed om te weten!
Als een event website wordt gedupliceerd blijven de instellingen van de oorspronkelijke event website van toepassing.

Laatste aanpassing

3 augustus 2021