Hoe voeg ik een Manager toe?

Klik in je Halito!-account op Instellingen en vervolgens op het tabblad Gebruikers Klik op de button Toevoegen Vul het e-mailadres en de taal van de gebruiker in Selecteer bij Gebruikersrechten de keuzeoptie Manager Selecteer bij Toegang de keuzeoptie Actief Klik op de button Opslaan en sluiten

Hoe voeg ik een host(ess) toe?

Worden e-tickets gescand bij het event? Geef iedere host(ess) persoonlijk toegang tot de scan-module. Ga naar Settings > Gebruikers Klik op de button Toevoegen Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres bekend is in het Halito!-account Indien het e-mailadres wel wordt herkend worden de huidige instellingen weergegeven Indien het […]

Hoe verwijder ik een gebruiker?

Verwijder een gebruiker wanneer hij niet langer geautoriseerd is om toegang te krijgen tot het Halito-account! Of op een specifieke evenementensite. Goed gebruikersbeheer draagt bij aan de veilige verwerking van persoonsgegevens; gebruikers mogen immers alleen toegang hebben tot de persoonsgegevens waarmee ze moeten werken.   Gebruiker verwijderen op accountniveau Klik in uw Halito! -Account op […]

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

Verwijder een gebruiker wanneer deze niet langer toegang mag hebben tot het Halito!-account of specifieke eventsite. Goed user-management draagt bij aan een veilige verwerking van persoonsgegevens; gebruikers mogen immers alleen toegang hebben tot persoonsgegevens waarmee zij moeten werken.   Wijzig de toegangsrechten binnen het Halito!-account Ga in het Halito!-account naar Instellingen > Gebruikers Zoek de […]

Hoe voeg ik een Contributor toe?

In iedere eventsite heb je een overzicht van gebruikers die toegang tot die eventsite hebben; je vindt ze bij ‘Gebruikers’. In het tabblad ‘Contributors’ vind je de gebruikers die aan de specifieke eventsite zijn toegevoegd. In het tabblad ‘Gebruikers op Multi niveau’ vind je gebruikers die sowieso toegang tot de eventsite hebben omdat zij toegang […]

Hoe voeg ik een Coördinator toe?

Klik in je Halito!-account op ‘Instellingen’ en vervolgens op het tabblad ‘Gebruikers’ Klik op de button ‘Toevoegen’ Vul het e-mailadres en de taal van de gebruiker in Bij ‘Gebruikersrechten’ kies je voor ‘Coördinator’ Bij ‘Toegang’ kies je voor ‘Actief’ Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Hoe voeg ik een on-site manager toe?

Worden e-tickets gescand bij het event? Geef de verantwoordelijke collega of externe partner toegang tot de scan-module in Halito!. Ga naar ‘Settings’ en kies voor ‘Gebruikers’ Klik op de button ‘Toevoegen’ Vul het e-mailadres van de gebruiker in. Automatisch wordt gecontroleerd of dit e-mailadres bekend is in het Halito!-account Indien het e-mailadres wordt herkend worden […]

Hoe kies ik de juiste gebruikersrechten?

Geef je collega’s toegang tot Halito! met de juiste rechten voor het beheren van (specifieke) event websites. Bekijk in onderstaand overzicht welke rechten gekoppeld zijn aan de verschillende gebruikersprofielen.

Hoe verdeel ik gebruikers in teams?

Collega’s mogen niet altijd toegang hebben tot alle eventsites binnen het Halito!-account. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer meerdere landen, afdelingen toegang hebben tot het account. Stel teams samen en koppel die aan specifieke eventsites.       Het instellen van teams Ga in jouw Halito!-account naar ‘Instellingen’ Ga naar het tabblad ‘Teams’ Klik op […]