Wil je gasten in e-mailcampagnes met een persoonlijke aanhef aanspreken, voeg dan het formulierveld ‘Aanhef’ toe in het registratieformulier. Hierdoor kan je zowel gasten die je in Halito! importeert als gasten die zich via de eventsite aanmelden op correcte wijze persoonlijk aanspreken – óók in het Frans.

Formulierveld aanhef toevoegen

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Velden’
  3. Klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Kies in het popup-venster voor een veldtype ‘keuzeopties’
  5. Geef als interne naam en label op de eventsite bijvoorbeeld ‘Geslacht’ in
  6. Kies bij ‘Instellingen’ voor het type ‘Keuzelijst’ en voeg de keuzeopties toe:
    • Keuzeoptie 1
      • NL: Man
      • FR: Monsieur
    • Keuzeoptie 2
      • NL: Vrouw
      • FR: Madame
  7. Stel het formulierveld in als verplicht veld
  8. Klik op de button ‘Opslaan’

Voeg filters toe

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Filters’
  3. Voeg een filter toe op basis van ‘man’ én een filter op basis van ‘vrouw’

Bevestigingsmail instellen

1. Stel een bevestigingsmail in
  2. Maak een custom tag voor de aanhef op basis van de filters die je hebt toegevoegd
  3. Kies in de editor onder ‘Personaliseer’ voor de juiste tags (voorbeeld: #tags_aanhef# #geslacht# #achternaam#)
  4. Klik op de button ‘Opslaan’

Goed om te weten!
Bovenstaande personalisatiecodes zijn voorbeelden. Gebruik altijd de automatisch gegenereerde personalisatiecodes door in de editor te klikken op 'Personaliseer' en vervolgens de gewenste personalisatietag te kiezen.

Handige tip!
Is het registratieformulier alleen toegankelijk voor gasten die vanuit Halito! worden uitgenodigd, kan je de aanhef in e-mailcampagnes personaliseren door gebruik te maken van verborgen informatie. In het volgende help-artikel wordt uitgelegd hoe je deze mogelijkheid toepast:

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.