Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of andere e-mailcampagne naar geregistreerde gasten. Door de barcode te scannen heb je inzicht in de shows/no-shows en kan je een gericht communiceren na afloop van het event.

In de automatische bevestigingsmail

1. Ga naar Registratieformulier > Automatische e-mails
  2. Klik op voor ‘Bevestiging’ om de bevestigingsmail te activeren of klik op om de bestaande bevestigingsmail te bewerken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen (of Links) > Download e-ticket
  4. Klik op de button ‘Opslaan’
  5. Voltooi zo nodig de registratie-wizard

Via een campagne naar geregistreerde gasten

1. Ga naar Gastenlijst > Campagnes
  2. Voeg een nieuwe campagne toe of bewerk een bestaande campagne
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen (of Links) > Download e-ticket
  4. Stuur de e-mailcampagne

Goed om te weten!
Het sturen van een e-ticket is alleen mogelijk naar gasten met de status 'Voltooid'. Voeg daarom een template voor 'Registraties' toe in het popup-venster dat verschijnt nadat je op de button 'Template maken' hebt geklikt.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 13 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.