Hoe stuur ik een e-ticket?

Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of e-mailcampagne naar geregistreerde gasten. Scan de barcode en communiceer na afloop van het event gericht naar de shows/no-shows.

In de automatische bevestigingsmail

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails
  2. Klik opvoor Bevestiging om de bevestigingsmail te activeren of op om de bestaande bevestigingsmail te bewerken
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen of Links > Download e-ticket
  4. Klik op de button Opslaan

In een e-mailcampagne

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Voeg een nieuwe campagne toe voor Registraties of bewerk een bestaande campagne
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen of Links > Download e-ticket
  4. Klik op de button Volgende stap om de e-mailcampagne te versturen

Laatste aanpassing

15 juli 2021