Hoe stel ik de opmaak van het deelname-attest/certificaat in?

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > E-ticket
  2. Klik op de button Kies een bestand om een afbeelding in de header te plaatsen. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de buttonĀ Openen
  3. Vul in de editor de gewenste tekst in en maak eventueel gebruik van personalisatietags
  4. Klik op de button Kies een bestand om een afbeelding in de footer te plaatsen. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de buttonĀ Openen
  5. Klik op de button Opslaan

Handige tip!
Om succesvol een header te uploaden houd je rekening met de volgende voorwaarden:
  • Het bestand moet 1000 pixels breed x 200 pixels hoog zijn
  • Gebruik een .jpg-bestand
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Handige tip!
Upload je een beeld in de header of footer van bijvoorbeeld 500 pixels hoog, zal het beeld achter de tekst in het tekstblok worden weergegeven. Hierdoor is het mogelijk een achtergrondbeeld, deelnamecertificaat, etc. te realiseren.

Goed om te weten!
Het sturen van een deelname-attest is alleen mogelijk naar gasten met de status 'Voltooid'.
Dit help-artikel is het laatst aangepast op 14 juni 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. We helpen je graag als je vragen hebt.