Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de ticket-module, neem dan contact op via support@halito.com.

Registreer de shows/no-shows bij de ontvangst van jouw event door de persoonlijke e-tickets te scannen. Hierdoor weet je precies welke gasten aanwezig waren zodat je hen gericht kan opvolgen.

Instellingen in het registratieproces

1. Koppel de veldtags ‘voornaam’, ‘tussenvoegsel’, ‘naam’ en ‘e-mailadres’
  2. Stel een e-ticket in
  3. Verzend het e-ticket naar via de bevestigingsmail en/of e-mailcampagne

Goed om te weten!
De status van de gast moet 'Ja' zijn om het e-ticket succesvol te kunnen scannen.

Scannen bij de ontvangst van het event

1. Ga naar Registreren > Gastenlijst > Scanning
  2. Zorg ervoor dat de pagina actief is door op een willekeurige plaats in de pagina te klikken.
  3. Je kan gasten op twee manieren als show registreren:
    • Scan de barcode op het e-ticket
    • Geef manueel de naam, e-mailadres of barcode in, druk op ENTER en dubbelklik tenslotte op de naam van de (juiste) gast in het venster met zoekresultaten
  4. Controleer of de gast correct is geregistreerd in de lijst ‘Registraties’

Handige tip!
Om de on-site registratie optimaal te laten verlopen op de dag van het event raden we aan te zorgen voor:
    • State-of-the-art PC of laptop
    • Een moderne browser
    • Stabiele internetconnectie (bij voorkeur bekabeld)
    • Eventueel een barcodelezer

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.