Hoe stuur ik een e-ticket?

Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of andere e-mailcampagne naar geregistreerde gasten. Door de barcode te scannen heb je inzicht in de shows/no-shows en kan je een gericht communiceren na afloop van het event. In de automatische bevestigingsmail Ga naar Registratie > Registratiewizard > Automatische e-mails Klik opvoor Bevestiging om de bevestigingsmail te activeren of op om de bestaande bevestigingsmail […]

Hoe registreer ik gasten als (no-)show tijdens het event?

Registreer de shows/no-shows bij de ontvangst van jouw event door de persoonlijke e-tickets te scannen. Hierdoor weet je precies welke gasten aanwezig waren zodat je hen gericht kan opvolgen. Voorbereiding Het persoonlijke e-ticket Stel een e-ticket in Verzend het e-ticket naar via de bevestigingsmail en/of e-mailcampagne Aanmeldpunten toevoegen Ga naar Registratie > Live scanning Klik […]

Hoe stel ik de opmaak van het deelname-attest/certificaat in?

Ga naar Registratie > Registratiewizard > E-ticket Klik op de button Kies een bestand om een afbeelding in de header te plaatsen. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button Openen Vul in de editor de gewenste tekst in en maak eventueel gebruik van personalisatietags Klik op de […]

Hoe verstuur ik een deelname-attest/certificaat?

Voeg een deelname-attest/certificaat toe in de bedankmail na afloop van je event. Ga naar Communicatie > Campagnes Voeg een nieuwe campagne toe of bewerk een bestaande campagne Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen of Links > Download e-ticket Klik op de button Opslaan of op Volgende stap om de e-mailcampagne te versturen

Hoe stel ik de opmaak van het e-ticket in?

Voeg een persoonlijk e-ticket toe in de bevestigingsmail of andere e-mailcampagne naar geregistreerde gasten. Door de barcode te scannen heb je inzicht in de shows/no-shows en kan je een gericht communiceren na afloop van het event. Ga naar ‘Registratie’ Ga naar ‘Registratiewizard’ Vink bij ‘Instellingen’ de keuzeoptie ‘E-ticket’ aan Klik op de button ‘Aan de […]

Hoe registreer ik gasten als (no-)show na het event?

Behalve het registreren van gasten on-site is het ook de mogelijkheid na afloop van het event (no-)shows te verwerken. Afhankelijk van het aantal gasten waarbij je de (standaard)status ‘no-show’ wil aanpassen naar ‘show’ kies je één van de volgende mogelijkheden. Eén gast updaten Ga naar ‘Gasten’ > ‘Gastenlijst’. Zoek de gast waarvan je de status wilt aanpassen […]

Hoe koppel ik veldtags?

Voor een uitvoeren van een aantal acties moeten veldtags zijn gekoppeld aan formuliervelden: Genereren e-ticket (firstname, lastname, email en optioneel insertion) On-site registratie (firstname, lastname, email en optioneel insertion) Versturen SMS-campagne (mobile_phone) Koppeling met event app   Volg hiervoor de volgende stappen: Ga naar ‘Registratieformulier’ Ga naar ‘Velden’ Klik op om een formulierveld te bewerken […]