Hoe verstuur ik een deelname-attest/certificaat?

Voeg een deelname-attest/certificaat toe in de bedankmail na afloop van je event.

1. Ga naar Communicatie > Campagnes
  2. Voeg een nieuwe campagne toe of bewerk een bestaande campagne
  3. Ga in de editor naar Personaliseer > Knoppen of Links > Download e-ticket
  4. Klik op de button Opslaan of op Volgende stap om de e-mailcampagne te versturen

Goed om te weten!
Het sturen van een deelname-attest/certificaat is alleen mogelijk naar gasten met de status Voltooid. Voeg daarom een template voor registraties toe in het popup-venster dat verschijnt nadat je op de button Template maken hebt geklikt.
Dit help-artikel is het laatst aangepast op 8 juni 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. We helpen je graag als je vragen hebt.