Hoe stuur ik e-mails vanuit de bedrijfsdomeinnaam naar collega’s?

Een goede beveiliging van een domeinnaam heeft vaak gevolgen voor de aflevering van e-mails. In aanvulling op de beveiliging nemen we technische maatregelen om de verzending van campagnes te optimaliseren.

Technische instellingen

1. Whitelist het IP-adres van onze mailserver: 167.89.13.189
  2. Gezamenlijk stellen we SPF-records in. Neem contact op via support@halito.com en geef aan op welke domeinnaam SPF-records ingesteld moeten worden

Alternatief: gebruik een alias

1. Registreer een domeinnaam die lijkt op de domeinnaam van jouw organisatie – bijvoorbeeld events-organisatie.com in plaats van organisatie.com
  2. Gebruik een e-mailadres met die domeinnaam als afzender

Laatste aanpassing

23 juli 2021