Nadat de registratie is voltooid (en eventueel betaald) wordt een bevestigingsmail gestuurd naar de gast. Deze e-mail bevestigd de registratie en bevat vaak praktische informatie voor de gast.

Een algemene bevestigingsmail

1. Ga naar Uitnodigen > Registratieformulier
  2. Ga naar ‘Automatische mails’
  3. Klik op om de bevestigingsmail op te stellen
  4. Schakel de bevestigingsmail in
  5. Geef eventueel de gegevens in van een aangepaste afzender
  6. Vul het onderwerp van de e-mailbevestiging in
  7. Vul in de editor de content van de e-mailbevestiging in
  8. Klik op de button ‘Opslaan’

Bevestigingsmails op basis van een keuze

Personaliseer de automatische bevestigingsmail met content op basis van keuzes die een gast maakt in het registratieproces.

Custom tags maken

1. Ga naar Registratieformulier > ‘Filters’ en maak één of meerdere filters
  2. Ga naar Registratieformulier > ‘Automatische e-mails’
  3. Geef de algemene content in die voor iedere gast van toepassing is, zoals de aanspreking, inleiding en ondertekening
  4. Klik op de button ‘Tags’, waarna een popup-venster wordt weergegeven
  5. Vul een herkenbare naam in voor de tag
  6. Selecteer een type:
    • Platte tekst gebruik je om tekst in een zin te personaliseren, zoals de aanhef te bepalen (‘heer’ of ‘mevrouw’)
    • Tekst met opmaak gebruik je om een paragraaf toe te voegen met meerdere zinnen tekst, eventueel een koptekst, hyperlinks, afbeelding, kalender-koppeling, etc.
  7. Klik op de button ‘Toevoegen’
  8. Vul een standaard tekst in die weergegeven moet worden bij gasten waarvan de registratie aan geen van de filters voldoet
  9. Klik op de button ‘Opslaan’ en vervolgens op ‘Toevoegen’
  10. Geef de optie een naam, selecteer het filter op basis waarvan deze optie weergegeven moet worden en geef de inhoud in
  11. Klik opnieuw op de button ‘Opslaan’ en vervolgens voeg je per filter een nieuwe optie toe
  12. Heb je alle opties toegevoegd, klik dan op de button ‘Sluiten’ en vervolgens op het kruisje om het popup-venster te sluiten

Custom tags invoegen

1. Ga naar ‘Personaliseer’ > ‘Aangepaste tags’ en klik op de tag die je wilt invoegen
  2. Klik op de button ‘Voorbeeld’ om het voorbeeld te bekijken
  3. Bekijk het voorbeeld van de verschillende opties door via ‘Instellingen’ steeds een andere filter te selecteren

Handige tip!
Maak de e-mailbevestiging persoonlijk door gebruik te maken van personalisatie-tags en maak het gasten makkelijk hun eigen registratie aan te passen door middel van de 'link wijziging registratie'.

Handige tip!
Organiseer je een event waarbij gasten kunnen kiezen uit meerdere sessies? Gebruik personalisatie-tags om een overzicht weer te geven van de gekozen sessies en plaats een link naar de programma-pagina op de eventsite, zodat gasten eenvoudig kunnen terugvinden wat iedere sessie inhoudt.

Laat je inspireren
We helpen graag met het opstellen van perfecte e-mailcampagnes. Download een voorbeeld van de bevestigingsmail.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 23 april 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.