Hoe stel ik een gastenlijst samen om te importeren?

Introductie

Om een gastenlijst te importeren in Halito! gebruik je een .csv-bestand. Dit bestand moet aan een aantal voorwaarden voldoen.

In dit help-artikel

Video

Uitleg

• De eerste rij moet bestaan uit kolomhoofden, zoals bijvoorbeeld voornaam, achternaam en e-mailadres. De volgorde van de kolomhoofden is niet belangrijk en ook is het niet nodig dat de naam van de kolomhoofden overeen komt met de naam van de formuliervelden in Halito!
  • Gebruik unieke e-mailadressen
  • Sla de gastenlijst op als .csv-bestand (gescheiden door lijstscheidingstekens)
Handige tip
Communiceer je in verschillende talen, houd dan ook rekening met deze tips:
  • Voeg een kolom toe waarin je de taal van de gast opneemt. Hierdoor ontvangt iedere gast de communicatie in zijn/haar eigen taal en wordt ook de event website in deze taal geopend.
  • Is in de gastenlijst de aanhef opgenomen en heb je daar in het registratieformulier een keuzelijst voor gebruikt, vermeld in de gastenlijst dan de aanhef in de standaardtaal van de event website. Is de standaardtaal ingesteld op Nederlands, gebruik dan toch de aanhef mevrouw bij Engelstalige gasten.
Extra hulp
Het samenstellen van een gastenlijst doe je in Excel. De volgende tips helpen daarbij:

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 24 april 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!