Hoe schakel ik de uniciteit van e-mailadressen uit?

Standaard kan ieder e-mailadres slechts één keer voorkomen in de gastenlijst, maar er kunnen situaties zijn waarbij het wenselijk is dat ieder e-mailadres vaker kan voorkomen. Schakel in dat geval de uniciteit van e-mailadressen uit.
  1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op om het formulierveld e-mailadres te bewerken
  3. Bij de instellingen de-selecteer je de optie Waarde moet uniek zijn
  4. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
Door de uniciteit uit te schakelen kan het voorkomen dat een gast meerdere malen in de gastenlijst voorkomt omdat die enerzijds werd geïmporteerd en anderzijds registreerde via een open registratieformulier. Daardoor stuur je mogelijk een herinnering naar iemand die reeds is geregistreerd.

Laatste aanpassing

11 november 2021